Leverans och återköp

Frakt
Frakten kostar 59kr, men om du beställer för 599kr eller mer så handlar du fraktfritt

När levereras paketet?
Ditt köp packas normalt inom 24 timmar på vardagar och alla paket skickas med DHL. Din leverans förväntas komma inom ca 2-5 arbetsdagar efter beställning till närmsta DHL utlämningsställe. Du får ett sms eller mail om att paketet har anlänt hos utlämningsstället. Vi reserverar oss för störningar i postgången som ligger utanför vår kontroll.

Om vi får paketet i retur på grund av att du uppgett fel adress eller att paketet ej hämtats ut hos ombudet kommer du att informeras via mail och vi har rätt att debitera en ny fraktkostnad vid nya utskicket.

Returer
Du har 14 dagars ångerrätt och står själv för frakt vid returer och innan du returnerar varan, kontakta oss på info@lewilyx.se med information om fullständigt namn och ordernumret du fick i din orderbekräftelse. Som svar på mailet kommer du få bekräftelse och adress.

Du ansvarar själv för att packa varan så att den kommer till oss i nyskick. Varan ska alltid returneras i oskadad originalförpackning och ångerrätten gäller inte om varan är använd, väsentligen förändrad eller på annat sätt modifierad. På grund av sanitära skäl är det inte möjligt att returnera öppnade hudvårds- och hygienprodukter. När Lewilyx har godkänt att varan är i väsentligt oförändrat skick kommer vi att återbetala köpesumman.

Reklamationer
Är det fel på levererad vara ska du omgående kontakta oss på info@lewilyx.se med en utförlig och detaljerad beskrivning med tillhörande bild och uppge fullständigt namn, samt ordernumret du fick i orderbekräftelsen. Som svar på mailet kommer du få en bekräftelse på reklamationen samt en returförsändelse att sätta på paketet. Vi skickar även ut en ny vara så fort som möjligt i samband med detta.

Övrigt
Vi reserverar oss för felskrivningar och justeringar i pris och sortiment till följd av förändringar hos våra olika leverantörer.

Integritetspolicy

Vad samlar vi in för information om dig och till vilket syfte?

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad på nyheter och erbjudanden

Lewilyx
Landåvägen 12
13149 Nacka

kundservice@lewilyx.se
Orgnr: 9310119467

Företagsinfo