Nomineringar i Organic Beauty Awards 2019!

Hej alla fina!

Organic Beauty Awards är en stor svensk prisutdelning som varje år uppmärksammar ekologisk skönhet och syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden som är en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård och vinnarna presenteras den 4e maj 2019 under Green Beauty Day i Stockholm (som förövrigt är ett fantastiskt event och ett måste för alla hållbara skönhetsdyrkare där ute!).

Flera av produkterna som blivit nominerade i tävlingen erbjuder vi på hos oss på Lewilyx och vi vill därför stolt presentera de olika produkterna lite kortfattat nedan. Klicka på länkarna för respektive produkt för att få veta mer om dem.

Bästa Ansiktsrengöring 2019
Marina Miracle 2-in-1 sweet & creamy oil cleanser

Marina Miracles produkter, och framförallt den här rengöringen fortsätter göra succé i många stora tävlingar, både i Sverige och internationellt! Marina Miracles probiotiska ekologiska cleanser och oljerengöring avlägsnar effektivt smink och rengör huden på djupet medan den balanserar hudens PH-värde och passar alla hudtyper och åldrar. En mirakelprodukt! Läs mer om rengöringen här.

Bästa serum 2019
Organics by Sara Oil Serum Antioxidant

Organics by Saras nytillskott under 2018 har gjort succé bland alla som testat det här fantastiska oljeserumet och uppenbarligen var inte juryn hos Organic Beauty Awards något undantag! Det fuktgivande oljeserumet är fullproppat med nyttigheter för ansiktet och har en bas av antiinflammatoriska örtextrakt i glycerin som återfuktar och lugnar huden maximalt, samt består oljefasen av antioxidantrika oljor som skyddar huden mot dagens påfrestning från strålning. Läs mer om serumet här.

Bästa Deodorant 2019
Här är vi otroligt glada att Naturlig Deo’s Grapefrukt deodorant och C/o Gerd’s Deodorant Neutral är två av fyra nominerade deodoranter!

Naturlig Deo’s populära krämdeodorant Grapefrukt doftar fantastiskt och har blivit en storfavorit hos många! Aldrig testat deodorant på burk förut? Inga konstigheter! Vissa kan vara lite skeptiska innan de testat, men ger du deodoranten en chans så kommer du inte bli missnöjd! Du kan läsa mer om deodorantkrämer i det här blogginlägget och om Deodorantkräm Grapefrukt här.
C/o Gerds deodoranter är deras absoluta storsäljare och det är så roligt att deras Neutral Deodorant nu är nominerad i Organic Beauty Awards! Neutral Deodorant från C/o Gerd är unisex och togs fram som en kompletterande doftfri deodorant till Deodorant Unisex för att passa de som är mer känsliga. Du bevarar den fräscha känslan hela dagen när deodoranten effektivt motverkar odör utan att irritera huden. Läs mer om deodoranten här.

Bästa Solskydd 2019
Bioregena Solkräm Face and Body Spray SPF30

Nytt hos oss på Lewilyx.se sedan några veckor tillbaka är solskydd från Bioregena och ingen är gladare än vi att vi, efter att valt ut vår favorit bland ekologiska och veganska solskydd, se att denna nominerats till Bästa Solkräm 2019! Sprayen är väldigt lätt att applicera, doftar GOTT (till skillnad från många andra ekologiska solkrämer!) och kan med föredel användas både på kropp och ansikte. Läs mer om produkten här.

Nu håller vi tummarna för att dessa godingar kammar hem de ärofyllda priserna och att vi ses på Green Beauty Day 4e maj!

Många Kramar,
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *