Nyheter på hemsidan!

Vi hälsar det soliga vårvädret varmt välkommet samtidigt som vi välkomnar flera nya produkter på hemsidan! Efter en omröstning på vår instagram om vad nästa inlägg skulle handla om så har ni övertygat oss om att detta är någonting ni är intresserade av att veta mer om! Vi tänker därför presentera produkter från tre märken som tillkommit i shoppen på senare tid och det gäller märkena Made by DD, Marina Miracle och Bioregena Suncare.

Till att börja med har vi utökat utbudet hos Marina Miracle med att börja erbjuda små 5ml tester på Herbal Face Oil och Argan Night Serum. Dessa räcker i ungefär 2 veckor och är kanonbra om man vill testa på produkterna men inte köpa full size innan man vet hur dem är. De är även perfekta att ha med sig på semestern! Sedan tidigare finns även Sweet and Creamy Oil Cleanser i en mindre storlek på 50ml just för att kunna testa eller enklare ha med på resan. Läs mer om de olika produkterna inne på respektive produkt som du kommer till genom att klicka på de länkade produkternas namn.

Sedan har vi även lagom till våren tagit in solkräm, brun utan sol och aftersun lotion från franska Bioregena suncare. Dessa är noga utvalda och storfavoriter bland både oss och många andra! Solkrämen Face and Body Spray SPF 30 är ett lätt solskydd med en hyperallergen formula som därför passar alla hudtyper, även den riktigt känsliga med exempelvis rosacea. Solkrämen doftar till skillnad från många andra fysikaliska solskydd gott och lämnar ingen vit hinna på huden. Den passar även perfekt både till kropp och ansikte och även toppenbra under smink. Vi kommer att skriva flera inlägg om skillnaden mellan fysikaliska och kemiska solkrämer och varför du bör välja de fysikaliska både för din egen och naturens skull. Bioregenas brun utan sol och after sun lotion är är även dessa fantastiska, lättanvända, luktar gott och håller det dem lovar. Läs mer om dessa genom att klicka er in på respektive produkts namn via länkarna.

Slutligen har vi ökat vårt utbud med Made By DD väldigt mycket vilket vi tycker är fantastiskt kul. Produkterna är handsydda i Sverige av Emelie Duggal som har ett väldigt bra hållbarhetstänk och vi är glada att arbeta med henne och bredda utbudet av flergångsprodukter av bra kvalitet. Till att börja med har vi tagit in Scrunchies och Hårband i GOTS certifierad ekologisk bomull i färgerna svart, zebra och leopard. Hårbanden kan ni använda på dagarna för att piffa till er, vid sminkborttagning och sminkning för att få bort håret, eller varför inte som spahårband när du slappnar av med söndagmasken?

Vidare har vi tagit in skrubbpåsar för att minska waste av tvålrester då du lägger i de sista slattarna av hård tvål i skrubbpåsen och skrubbar dig fräsch med dem i duschen! Hur smart är inte detta? Skrubbpåsarna är fina grå små påsar sydda i ekologiskt lin. Den sista nyheten vi har att berätta om idag är att vi äntligen fått in någonting många av er frågat efter, nämligen tvättpåsar till de återanvändingsbara rengöringspadsen! Många tvättpåsar är gjorda tillverkade i polyester, vilket släpper ut microfibrer, precis som tex fleecetröjan. Dessa är däremot gjorda i GOTS certifierat ekologiskt bomull med träknappar på snörena för att försluta påsen. Dröm!

Det var allt för oss denna gång, ser fram emot att höra vad ni tycker om dessa nya godingar!

Många Kramar,
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *