Om oss

Varför bråka med djuren när du kan njuta av naturen?

Vi vill med Lewilyx erbjuda dig en hemsida där du inte behöver ha förkunskaper om veganska skönhetsprodukter, men ändå kunna njuta av ett stort utbud med olika användningsområden och från olika märken. Vi vill uppmuntra veganska skönhetsprodukter och bredda önskemålet om dessa i Sverige, genom att underlätta för dig som inte vill köpa skönhet med animaliskt innehåll.  

 Man behöver inte vara vegan eller ha djupa kunskaper om animaliska ingredienser för att veta att man inte vill ha animaliska ingredienser på kroppen. Alla kan vi göra någonting och genom att köpa veganska skönhetsprodukter visar vi producenterna vad vi som svenska konsumenter efterfrågar.

Varmt välkommen till oss och vårt fantastiska utbud av veganska och ekologiska skönhetsprodukter för man, kvinna och unisex från helt eller delvis veganska märken!

Lewilyx grundades 2018 av Louise Wickbom som insåg att det kan upplevas ganska svårt att förstå vilka skönhetsprodukter som är veganska och inte genom att enbart försöka läsa på produkternas innehållsförteckningar. Vidare kan företag erbjuda både veganska och icke-veganska produkter vilket ytterligare kan skapa förvirring. Eftersom vi även har ett gott öga för naturliga och ekologiska produkter består webbshopen enbart av det. Enjoy!

Om veganska produkter

Här finner du inlägg som reder ut allt från vad veganska skönhetsprodukter egentligen innebär, till vad specifika ingredienser täcker för behov i hudvården

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad på nyheter och erbjudanden