Ringana

RINGANA

100% Färsk hud- och hårvård utan tillsatser och konserveringsämnen

Med produkter så färska att det för en webbshop eller fysisk butik inte är möjligt att köpa in och sälja från lager!

Ringanas produkter köper du istället direkt från Ringanas hemsida och du tar dig dit via länkarna hos oss på Lewilyx. Visst är det fantastiskt att det finns så färska produkter, vi vågade knappt tro våra ögon vid första anblick!

Samtliga hud- och hårvårdsprodukter är veganska, mestadels unisex och helt utan konserveringsämnen. Ni finner våra favoriter hos oss på Lewilyx under respektive kategorier för kvinna, man och unisex. Via länkarna inne på produkterna hittar ni till deras hemsida för slutlig beställning, eller så kommer ni direkt dit genom att klicka här. Bra att veta om produkterna är att de trivs bäst i rumstemperatur. Undvik att ha produkterna stående direkt i solen eller att förvara produkterna i kylen.

Lewilyx är inte Ringanas officiella hemsida utan vi är partners till Ringana då vi är förtjusta i produkterna och därför vill vara med och sprida budskapet bakom produkterna och ge fler chansen att få utforska deras sortiment!

Detta underbara ekologiska hudvårdsmärke har funnits sedan 1996 och startades av Andreas Wilfinger och Ulla Wannemacher i Hartberg, Österrike. Deras absoluta storfavorit är tandoljan som också är Ringanas först framtagna produkt. I och med att tandoljan med pepparmint blev en så stor succé utökade de sortimentet till vad det är idag, ett stort, iprincip 100% veganskt och lyxigt utbud av hud- och hårvård, samt hygienartiklar och kosttillskott. Den enda produkt som inte är vegansk är PACK d-etary som är ett av de näringstillskott Ringana erbjuder.

Ringana Mood Stående

Ringanas förpackningskoncept är både miljövänligt och prisbelönt!

Företaget arbetar hårt utifrån ett hållbarhetsperspektiv där alla plastförpackningarna är tillverkade av sockerrör, innehåller inga mineraloljor, är återvinningsbara och organiska. De har lyckats ta fram ett schampo och en flytande tvål med ett härligt skum, även om produkterna är helt utan sulfater. Glasflaskorna och den hårda tvålen är inlindade i små Ringana ansiktshanddukar gjorda på biobomull. De lindas in i handdukarna för att på ett hållbart sätt frakta glasflaskorna till er utan att de går sönder. Förpacknings- och presentationsmaterial samt kartongen och tejpen är gjorda på återvinningsbart papper och tryckt med växtfärger. Förpackningsinnehållet som skyddar produkterna är gjort av majsstärkelse, vilket sparar miljoner ton skräp varje år. Förpackningsinnehållet kan faktiskt användas som gödningsmedel eller vid vattning av blommorna då de löser upp sig när du adderar vatten. Har du lyckats samla ihop 10 glasflaskor kan du returnera dem till Ringana och välja en hudvårdsprodukt gratis i retur!

Produkterna tillverkas i små batcher för att kunna garantera att de är färska och skickas direkt från fabrik till kund på bara några dagar. Vid din beställning kan du räkna med en leveranstid på ca 5 arbetsdagar. Ringana använder inga syntetiska konserveringsmedel, doftämnen, färgämnen eller fyllnadsämnen och oöppnad håller därför en produkt i 6 månader och som öppnad i minst 3 månader. Hudvårdsprodukterna är förpackade i en polyethylenpåse (vakuumförpackning) inuti glas- eller plastförpackningen, som drar ihop sig när man applicerar produkten på huden. På så sätt undviker Ringana att syre når produkten under användning.

*This is not the official website of RINGANA Gmbh, Austria