Therese Lindgrens samarbete med Läkarmissionen

Vi vill bara kika in och hylla Therese Lindgren som i samband med att hon i veckan uppnådde 1 000 000 prenumeranter på sin Youtube kanal tackar alla som följer henne på ett helt fantastiskt sätt. Hon firar genom att i ära av sina följare finansiera en brunn som kommer att förse en hel by i Niger (Västafrika) som idag saknar vatten med en miljon liter vatten varje månad i 10 år.

Detta informerar hon om i sin Youtube-video som heter ”1 MILJON PRENUMERANTER – såhär firar vi” där hon förklarar att i Niger ”går kvinnor och barn varje dag i flera timmar och utsätter sig för fara för att hämta vatten och nu kommer det finnas en brunn där som är i er ära, det här kan vara det coolaste jag gjort i hela min karriär”. Klicka här för att komma till videon.

Therese arbetar aktivt med att informera alla sina följare om veganism, psykisk ohälsa och all möjlig annan fakta på ett lättförståeligt och tilltalande sätt. Hon har exempelvis tidigare haft samarbeten i form av insamlingar med WWF och Djurens Rätt.

Ett enormt och välförtjänt grattis skickar vi till Therese och tackar för ett superfint initiativ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *