Uppskatta mamma på morsdag!

Morsdag närmar sig med stormsteg, låt 2019 bli året du ger mamma omtänksam uppvakning med en lyxig, ekologisk, vegansk och användbar present! Vi kan garantera dig att både hon, naturen och djuren blir lyckliga av detta, samtidigt som du blir glad av att kunna ge din kära mor en lyxig gåva hon kommer ha nytta av. 

Därför har vi samlat en hel kategori under fliken ”Morsdag!” som du finner i vår huvudmeny fylld med massa tips på vad mamma kan gilla, dessutom är produkterna rabatterade upp till så mycket som 40% rabatt!! 

Ge mamma (och kanske unna dig själv samtidigt) ett lyxigt kit med bodybutter och bodyscrub från Viridi Eco, ett kit med hård tvål från Nioma tillsammans med en handsydd skrubbpåse i ekologiskt lin från Made by DD eller ett solskydd som inte förstör våra hav från Bioregena. Eller varför inte återanvändningsbara rengöringspads och tvättpåse i GOTS certifierad ekologisk bomull? 

Vi har samlat detta och mycket mer lättillgängligt för dig under fliken ”Morsdag!” så passa på att plocka ihop de produkter som skulle göra din mamma extra glad! 

Du kommer även till våra förslag genom att klicka på den här länken. Lägg din beställning senast tisdag 21/2 kl.23.59 för att paketet garanterat ska hinna fram innan helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *